Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού (Αρ. Πρτ: Leader 7/18-05-23)

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου, σωματείο (ΕΟΔ ΛΕΣΒΟΥ), προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό  (Αρ. Πρτ: Leader 7/18-05-23) για την επιλογή αναδόχων σύμφωνα με το καταστατικό της, για την υλοποίηση του έργου: «Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση Επαγγελματιών σε Θαλάσσια Επαγγέλματα, (Επαγγελματίες Αλιείς, Θαλάσσιος Τουρισμός Κ.Α.), Μεταφορά Γνώσης, σε Θέματα Αυτοπροστασίας της Ανθρώπινης Ζωής και του Θαλασσίου Περιβάλλοντος.», το οποίο χρηματοδοτείται από το έργο 63.1 CLLD 27, αριθ. Πρωτ. 20959/30/07/2020, στην ενωσιακή προτεραιότητα 4 «Αύξηση της Απασχόλησης και της Εδαφικής Συνοχής» του Ε.Π. «Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020», τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER Λέσβου. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ).

Τα προς προμήθεια είδη και υπηρεσίες είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων – σεμιναρίων και δαπάνες προβολής-προώθησης εκδηλώσεων – ενεργειών, και προμήθεια εξοπλισμού διάσωσης.

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι στην υποβολή οικονομικών προσφορών βάση συμφερότερης τιμής, προς το σωματείο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου, έως τηνΣάββατο, 03/06/23, και ώρα 14:00.

Για τα αναλυτικά τεύχη του πρόχειρου διαγωνισμού και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΟΔ Λέσβου (info@hrtlesvos.com) και στο τηλέφωνο 6982873020 κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες 08:00-16:00 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του σωματείου http://www.hrtlesvos.com

Για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου Η Πρόεδρος Αντιγόνη Πιπεράκη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΔ ΛΕΣΒΟΥ

Powered By EmbedPress

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Powered By EmbedPress

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Powered By EmbedPress

Powered By EmbedPress

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Powered By EmbedPress

Powered By EmbedPress

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Powered By EmbedPress

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Powered By EmbedPress

en_USEN